Aisea e fa'amau ai le suau'u fa'amaufa'ailoga le suau'u

A maeʻa ona faʻatau e tagata faʻatau vaʻa eletise, e masani ona latou feagai ma le faʻafitauli o le faʻamaufaʻailoga suauʻu i le taimi o le faʻaaogaina.Suauu fa'amau leakage ua vaevaeina i ni tulaga se lua

talafou701 (2)

Le tulaga muamua: siaki pe o le faʻamaufaʻailoga e masani

1.1 Lisi le suau'u i lalo o le mamafa, ae le tafe i le maualuga.Mafuaaga: leaga le talatala o luga,—–Faaleleia le talatala o luga ma faʻaoga faʻamaufaʻailoga e maualalo le maaa
1.2 O le mama suauʻu o le piston rod e faʻateleina, ma ni nai mataua o le suauu o le a pa'ū i taimi uma e alu ai.Le mafuaʻaga: o le laugutu o le mama pefu e toso ese le suauʻu ata ma le ituaiga o le mama pefu e manaʻomia ona sui.
1.3 Lisi le suauʻu i le vevela maualalo ma e leai se suauʻu tafe ile vevela maualuga.Mafuaaga: O le faʻalavelave e tele tele, ma o mea o le faʻamaufaʻailoga e le saʻo.Fa'aoga fa'amaufa'ailoga malulu.

talafou701 (3)

Le tulaga lona lua: o le faamaufaailoga e le masani ai

2.1 O luga o le faʻamaufaʻailoga suauʻu autu ua faʻamaʻaʻaina, ma ua taʻe le faʻaseʻe;o le mafuaaga o le abnormally maualuga-saosaoa faagaioiga ma soona mamafa.
2.2 O le pito i luga o le faʻamaufaʻailoga suauʻu autu ua faʻamaʻaina, ma o le faʻamaufaʻailoga suauʻu o le faʻamaufaʻailoga atoa ua malepelepe;o le mafuaʻaga o le faʻaleagaina o le suauʻu hydraulic, o le faʻalavelave faʻafuaseʻi o le vevela o le suauʻu e maua ai le ozone, lea e faʻaleagaina ai le faʻamaufaʻailoga ma mafua ai le suauʻu leakage.
2.3 O le abrasion o le faʻamaufaʻailoga suauʻu autu luga e lamolemole e pei o se faʻata;o le mafuaaga o le ta itiiti.
2.4 Fa'ata fa'aofuofu i luga o le fa'amaufa'ailoga suau'u autu e le tutusa.O le fa'amaufa'ailoga o lo'o i ai se mea fula;o le mafuaʻaga ona o le mamafa o le itu e tele tele ma o le faʻalavelave e tele naua, faʻaaogaina le suauu le lelei ma le faʻamamaina o le suavai.
2.5 O loʻo i ai mea faʻaleagaina ma faʻailoga faʻailoga i luga o le faʻafefe o le faʻamaufaʻailoga suauʻu autu;o le mafua'aga o le le lelei o le fa'aogaina o le eletise, o mea elea, ma le gaogao o le fa'aipoipo.O le piston rod o loʻo i ai mea e le talafeagai ma o loʻo i ai mea leaga.
2.6 O loʻo i ai se maʻila gau ma faʻamau i le pito i luga ole laugutu faʻamaufaʻailoga suauʻu autu;o le mafuaʻaga o le faʻapipiʻiina le lelei ma le teuina.,
2.7 O loʻo i ai faʻailoga i luga o le faʻafefe o le faʻamaufaʻailoga suauʻu autu;o le mafuaaga ua natia ai otaota mai fafo.
2.8 E i ai ta'e i le laugutu o le fa'amaufa'ailoga suau'u autu;O le mafuaʻaga o le faʻaogaina le lelei o le suauʻu, o le vevela galue e maualuga tele pe maualalo, o le pito i tua e maualuga tele, ma le maualuga o le mamafa o le pulupulu.
2.9 O le fa'amaufa'ailoga suau'u fa'amaufa'ailoga e fa'a carbonized ma mu ma fa'aleagaina;o le mafua'aga ona o le ea o totoe e mafua ai le fa'apipi'i adiabatic.
2.10 O lo‘o ta‘e i le mulivae o le fa‘amaufa‘ailoga o le suāu‘u autū;o le mafuaʻaga o le mamafa tele, faʻalavelave faʻalavelave faʻafuaseʻi, faʻaogaina tele o le mama lagolago, ma le le talafeagai o le mamanu o le faʻapipiʻiina.

talafou701 (1)

I le taimi lava e tasi, e fautuaina foi a tatou tagata faʻatau, e tusa lava po o a faʻamaufaʻailoga masani poʻo faʻamaufaʻailoga suauu, e tatau ona sui faʻamaufaʻailoga suauʻu i le taimi e faʻaaoga ai le 500H, a leai o le a mafua ai ona vave faʻaleagaina le piston ma le cylinder ma isi vaega.Talu ai e le suia le faʻamaufaʻailoga suauʻu i le taimi, ma o le mama o le suauʻu hydraulic e le o faʻatulagaina, pe a faʻaauau pea ona faʻaaogaina, o le a mafua ai le toilalo tele o le "tosina o le cylinder".


Taimi meli: Iul-01-2021

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou