Aisea ua toso ai le piston breaker hydraulic?

1. E le mama le suauu hydraulic

Afai e fa'afefiloi mea le mama i totonu o le suau'u, o nei mea leaga e mafai ona mafua ai le fa'alavelave pe a fa'apipi'i i le va i le va o le piston ma le pa'u.O lenei ituaiga faʻalavelave o loʻo i ai uiga nei: e masani lava o loʻo i ai faʻailoga faʻailoga e sili atu i le 0.1mm le loloto, o le numera e laʻititi, ma o lona umi e tutusa ma le ta o le piston.

piston1

2. O le va i le va o le piston ma le cylinder e laʻititi tele

O lea tulaga e masani ona tupu pe a sui le piston fou.Afai e laʻititi tele le kilia, o loʻo galue le samala hydraulic, ma suia le kilia ma le faʻateleina o le vevela o le suauʻu.I le taimi nei, o le piston ma le poloka ogalaau e faigofie ona mafua ai le vevesi.O loʻo faʻaalia e: o le loloto o le toso faʻailoga e papaʻu, o le eria e tele, ma lona umi e tutusa ma le taʻavale a le piston.

3. Fa'atauva'a maualalo le tau ole piston ma le fa'agogo

O le piston e aʻafia i le malosi mai fafo i le taimi o gaioiga, ma ona o le maualalo o le maaa o le pito i luga o le piston ma le cylinder, e faigofie ai ona faʻalavelave.O ona uiga e: papa'u loloto ma tele vaega.

piston2

4. vili lima ta'iala lima vaivai

O le le lelei o le lubrication o le lima taʻiala poʻo le le lelei o le ofuina o le lima taʻiala o le a faʻavaveina ai le ofuina o le lima taʻiala, ma o le va i le va o le vili ma le lima taʻiala o nisi taimi e sili atu i le 10mm.O lenei mea o le a oʻo atu ai i le faʻalavelave piston.

HMB Hydraulic Hammer Piston Fa'aaogā Puipuiga
1. Afai e faʻaleagaina le paʻu, faʻapipiʻi le piston ma le faʻaeteete e aloese mai le faʻaleagaina lona lua.
2. Aua le faʻapipiʻi le piston pe a fai e tele tele le va i totonu.
3. Fa'amolemole ia mautinoa e taofi le gau mai le pala ma le 'ele pe a umi se taimi e le fa'aogaina ai le samala hydraulic.
4. Aua le fa'aogaina pusa fa'amaufa'ailoga suau'u maualalo.
5. Tausi le suauʻu hydraulic mama.

piston3
IAfai ei ai ni au fesili e uiga i le hydraulic breaker, faamolemole lagona le saoloto e faʻafesoʻotaʻi aʻu

Whatapp: +8613255531097


Taimi meli: Au-02-2022

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou