Aisea e uliuli ai le suauu hydraulic?

Aisea ua uliuli ai le suauu hydraulic1

1、 E mafua mai i mea leaga uamea

A. E foliga mai o le abrasive lapisi fa'atupuina e le maualuga-saosaoa suiga o le pamu.E tatau ona e mafaufau i vaega uma e taamilo i le pamu, e pei o le ofuina o bearings ma potu voluma;

B. O le valve hydraulic e tafe i tua ma luma, ma o otaota na gaosia e le pito i tua ma luma o le faʻaogaina o le paʻu, ae o lenei mea o le a le tupu i se taimi puupuu;

C. O se masini fou.O le a maua mai ai le tele o faila u'amea pe a fa'aoga meafaigaluega. Ou te le iloa pe e te sasaa le suauʻu hydraulic i totonu o le tane suauʻu pe a e sui le suauʻu.

A maeʻa ona faʻaogaina le suauʻu fou, solo le tane suauʻu i se ie vavae ma faʻaopopo mea fou.Afai e leai se suauu, atonu o loʻo i ai le tele o faila uʻamea o loʻo totoe i totonu o le tane suauʻu, lea o le a mafua ai foi ona faʻaleagaina ma faʻapouliuli le suauu fou.

2、 tulaga fa'alesiosiomaga i fafo

Siaki pe ua tapunia lau masini eletise ma pe o loʻo lelei le pu manava;siaki vaega faʻaalia o le vaega hydraulic o meafaigaluega e vaʻai ai pe faʻamaufaʻailogaina, e pei o le mama pefu o le suauu suauu.

A. Le mama pe a sui suauʻu hydraulic;

B. Ua matua le fa'amaufa'ailoga suau'u;

C. O le siosiomaga galue o le excavator e leaga tele ma ua poloka le elemene faamama;

D. E tele naua ea i le ea o le pamu hydraulic;

E. O le tane suauʻu hydraulic o loʻo fesoʻotaʻi ma le ea.O le pefu ma mea le mama i le ea o le a ulu atu i totonu o le tane suauʻu pe a uma se taimi umi o le faʻaaogaina, ma o le suauu e tatau ona palapala;

F. Afai o le suʻega suauʻu lapoa suʻega e fetaui ma manaʻoga mama, e mafai ona faʻamaonia o le pefu filogia.E mautinoa lava, e mafua mai i le maualuga o le vevela o le suauʻu hydraulic!I le taimi nei, e tatau ona e faʻaogaina le suauʻu eletise maualuga, siaki le suauʻu toe faʻafoʻi mai, suauʻu faʻafefe vevela, o le taulaiga o loʻo i luga o le radiator o le suauʻu hydraulic, ma e masani ona tausia e tusa ai ma tulafono faatonutonu.

Aisea ua uliuli ai le suauu hydraulic2

3, ga'o fa'apalapala vai

O le suauʻu uliuli i totonu o le hydraulic system o le excavator e mafua mai e le gata i le pefu, ae faʻapea foʻi i le faʻatumu le masani o le pata.

Mo se faʻataʻitaʻiga: pe a sili atu i le 8 mm le mamao i le va o le paʻu ma le uʻamea uʻamea (e mafai ona faʻapipiʻi le tamailima), e fautuaina e sui le faʻamau.I le averesi, e manaʻomia ona sui uma peleue pito i fafo 2 i se lima i totonu.Pe a suia mea faʻapitoa e pei o paipa suauʻu, paipa uʻamea, ma elemene toe faʻafoʻi suauʻu, e tatau ona faʻamama le pefu poʻo otaota i le atinaʻe aʻo leʻi mafai ona tatalaina ma sui.

Aisea ua uliuli ai le suauu hydraulic3

Pe a faʻatumu le gaʻo, e manaʻomia ona sii i luga le gau, ma e tatau ona oomi le togi i totonu o le piston.O taimi ta'itasi, e na'o le afa fana o le fana ga'o masani e mana'omia ona fa'atumu.

afai e le oomiina le utu pe a fa'atumu le ga'o, o le ai ai le ga'o i le pito i luga o le pito i luga ole tootoo.A galue le utu, o le gaʻo o le a oso saʻo i le faʻamaufaʻailoga suauʻu autu o le samala nutimomoia.O le faʻaogaina o le piston e aumaia ai le gaʻo i totonu o le paʻu tino o le vaeluaga, ona faʻafefiloi ai lea o le suauʻu hydraulic i totonu o le paʻu tino o le vaʻa i totonu o le masini eletise o le excavator, o le suauʻu eletise e faʻaleagaina ma avea ma uliuli)

Afai ei ai sau fesili, fa'amolemole fa'afeso'ota'i matou

La'u whatapp:+861325531097


Taimi meli: Iul-23-2022

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou