E fa'afefea ona filifili se mea eli eli sili ona lelei?

anotusi

1. O le a le mea eli eli?

2. o a tulaga e tatau ona faaaoga ai le eli?,

3.Aisea ua mamanuina ina ia pi'o?

4.O ai e ta'uta'ua i le eli eli?

5. E fa'afefea ona galue le eli eli?

6. O le a le mea e ese ai le eli eli?

7.Excavator ripper laina talosaga

8. O le a le mea e tatau ona ou gauai i ai pe a faʻatau?

9.Faʻafefea ona asiasia mea?

10. Fautuaga mo le faʻaaogaina o le eli eli

.Mafaufauga mulimuli

O le a le mea eli eli?

Ripper o se vaega faʻapipiʻi faʻapipiʻiina, e taʻua foi o le matau siʻusiʻu.E aofia ai le laupapa autu, laupapa taliga, laupapa nofoa taliga, taliga pakete, nifo pakete, laupapa faʻamalosia ma isi vaega.O nisi oi latou o le a faʻaopoopoina foʻi se uʻamea tautotogo poʻo se laupapa puipui i luma o le laupapa autu e faʻateleina ai le ofuina o le laupapa autu.

o a tulaga e tatau ona fa'aogaina ai le eli?

O le ripper o se masini galue fesuia'i ma le nutimomoia ma le tatalaina o le palapala galuega.Pe a matua pala lava nisi fanua ma e le mafai ona toe faaleleia i se pakete, e manaʻomia se sae.

Aiseā ua mamanuina ai ina ia faapiʻopiʻo?

Ona o le arc e le faigofie ona deform i lalo o le gaioiga o le malosi i fafo, o le arc e mautu.E mafai ona iloa atu o taualuga o le tele o fale papalagi e faapena.I le taimi lava e tasi, talu ai ona o le pito nifo ma le laupapa autu e foliga faʻailoga, e faigofie mo le pakete nifo e faʻafeiloaʻi i totonu o le laupapa autu ma ulu atu i le eleele mo le faʻaumatia..

O ai e lauiloa i le excavator ripper?

O le eli eli e faigofie ona tipi i lalo laau ma togavao, ma e mafai foi ona aveese laʻau lapopoa ma tamaʻi tagutugutu.E lelei i le saeia o mea eseese e pei o le uaea faʻamaʻi e faigata ona aveese.O se meafaigaluega e fiafia tele i ai tagata e ona.

u'u2

E fa'afefea ona galue le eli eli?

Latou te galulue i le auala tutusa e pei o soʻo se isi ituaiga o excavator.Ae a oo ina leaga le tau o nisi fanua ma ua lē mafai ona toe faaleleia i se pakete, e manaʻomia se sae.Mo se faʻataʻitaʻiga, o le malosi o le eli masani e lava e aveese ai le tele o mea, ae e masani lava ona latou feagai ma le faʻafitauli o le tele pe mamafa faʻalavelave.

tagata fa'atauva'a3

O loʻo faʻapipiʻi le ripper i luga o se mea faʻapitoa e iai taimi uma e lua faʻafesoʻotaʻi.O nei mea e lua e mafai ai ona e faigofie ona pasia toetoe o soʻo se faʻalavelave, tusa lava po o le a le tele pe mamafa.

O le a le mea e ese ai le eli eli?

O le ese'esega o le lima pito i luga o le sae'e e iai se meafaigaluega fa'apitoa e mafai ona pu'e ma saeia mea uma.

O le lima e masani ona fa'atusa e pei o se matiuu i le pito o se pakete eli.E mafai ona saeia toetoe lava o mea uma i lona ala.

Fa'aaogāga fa'aoga eli eli

4

E lelei tele mo le talepeina o mea tetele, e aofia ai le fanua o loʻo poloka i tagutugutu o laʻau poʻo le uaea tuai.E fa'aaogaina mo le eliina o ma'a ta'e, talepeina le palapala 'aisa, fa'apea fo'i ma le eliina o auala ele'ele.E fetaui lelei mo le tu'imomomoina ma le vaeluaina o le palapala malo, ma'a i lalo o le malo ma le maa ua tau, ina ia faafaigofie ai le eliina ma le utaina o galuega i se pakete.E sili atu le aoga nai lo nisi masini pe a faʻamalo laiti faʻalavelave.Mo se fa'ata'ita'iga, fa'ato'aga po'o fa'a'au fa'ato'a fa'atasi ai ma lau fa'ato'a.

O le a le mea e tatau ona ou gauai i ai pe a faʻatau?

A fa'atau, fa'alogo muamua i meafaitino.O le laupapa autu ripper lautele, taliga ipu, ma nofoa taliga ipu o Q345 ipu manganese.Ole a'afiaga ma le ola ole ripper o mea eseese ole a eseese tele.

E fa'afefea ona asiasia meafaitino?

O nifo o se tagata saeia lelei e tatau ona pei o se papa, ma o le pito o le nifo e sili atu le maai nai lo le pakete o le eleele.O le lelei o le nifo papa e le faigofie ona ofuina.

Mulimuli ane, faʻamaonia le faʻapipiʻiina pe a faʻatonu, o lona uiga, o le lautele o le pine, o le ogatotonu o le va o le ulu lima ma le taliga.O fua faʻapipiʻi o le ripper e tutusa ma le pakete.

Fautuaga mo le fa'aogaina o le eli eli

Pe a fa'aogaina le ta'avale, ia mautinoa e faitau muamua le tusi lesona na tu'uina atu ia te oe.Manatua e tatau ona fa'aoga le ta'avale i totonu o le mamafa ma le lapopo'a e mafai ona e saeia, ina ia leai se lamatiaga tele.

Mafaufauga mulimuli

I se tulaga lautele, o le ripper o se meafaigaluega aoga tele, aemaise lava pe a faʻamama vaega tetele o le fanua, o le a oʻo mai, pe afai e te malamalama i mea o loʻo taʻua i luga, o le a e manuia!


Taimi meli: Sep-06-2021

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou